Actim® PROM

Kotimaisella pikatestillä voidaan helposti todeta ennenaikainen lapsivedenmeno.

Actim PROM -testi selvittää, onko lapsivesi mennyt

Lapsivedenmeno tai vain pieni tihkuminen on tärkeä tunnistaa, jotta sekä äiti että lapsi saavat heti parasta mahdollista hoitoa. Actim PROM -testillä oikean diagnoosin tekeminen helpottuu. Medix Biochemican Actim PROM on maailman ensimmäinen ennenaikaisen lapsivedenmenon toteamiseen kehitetty luotettava testi, ja sitä pidetään edelleen markkinoiden luotettavimpana.

Miten Actim PROM toimii?

Kohdun kudos tuottaa raskauden aikana IGFBP-1-proteiinia, jota ei normaalisti ole vaginassa. Lapsivedessä tätä proteiinia sen sijaan on paljon. Sikiökalvojen puhjettua proteiinipitoista lapsivettä pääsee tihkumaan myös vaginaan. Actim PROM -testi mittaa tämän proteiinin pitoisuuden vaginasta.

Actim PROM -testi havaitsee pienetkin määrät lapsivettä. Näytteen ottaa lääkäri, hoitaja tai kätilö vanutikulla. Tikkutesti on erittäin helppo tehdä, ja tulokset ovat luettavissa viidessä minuutissa. Siemenneste, liukasteet, veri, lääkkeet tai pesuaineet eivät vaikuta testitulokseen. Siksi Actim PROM on tutkitusti luotettava tapa mitata lapsiveden menoa missä tahansa raskauden vaiheessa.

Actim PROM 10 test kit 2019